Bugun...



21. yüzyılın Bodrum’unda eşekle su taşıyıp ihtiyaçlarını gideriyorlar, MUSKİ’ye duy sesimizi dediler

Borum’un Yalıçiftlik Mahallesi Çukurgöl Mevkii’nde değiştirilmesi gerek su borularının 2 aydan bu yana değiştirilmemesi nedeniyle yaşayanların susuz kaldığı ve çağdışı görüntülerin ortaya çıkması görenleri şoke etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-09-2022 13:35:09 Tarih: 03-09-2022 13:31

 21. yüzyılın Bodrum’unda eşekle su taşıyıp ihtiyaçlarını gideriyorlar, MUSKİ’ye duy sesimizi dediler

MUSKİ SAATLERCE MÜZİK DİNLETİYOR BORULARI DEĞİŞTİRMİYOR

Bodrum Kent Konseyi Yalıçiftlik Birimi üyesi Aziz Şişman yaptığı yazılı açıklamada mahalleye 4 aydır su verilmediğini belirterek “Özellikle benim ve komşularım 4 ev 20 yıllık bir borunun değişmesi gerekiyordu uzun zamandır yapılan başvurulara yanıt bile alamadık. Yapmış olduğumuz imza kampanyasıyla yeni borular geldi değişmesi gereken mesafe 150 metre 2 aydır borular 35 derece güneşin altında deforme oluyor kimse ilgilenmiyor. MUSKİ’ye  telefonla ulaşmak çok zor saatlerce günlerce size müzik dinletiyorlar” dedi.

 

 

BU ÇAĞDA EŞEKLE SU ÇEKİLEREK YAŞANIRMI

Şişman açıklamasının devamında ise “Çünkü MUSKI kokmuş bunu söylerken samimiyetimle söylüyorum MUSKİ gerçekten kokmuş iş bilmeyen insanları işe almışlar bir patlak aynı yerden her hafta patlarımı Hacılar Caddesi her hafta patlak,  patlakları söyleyecek makam merci dinleyecek kimse yok karşınızda
Sabah 09.00’da aramaya başladım 10:30’a kadar müzik dinlettiler bana MUSKİ’ye gittim çalışan personelin odasına girdim kimsenin umurunda değil. Bu fotoğrafları Belediye Başkanı Ahmet Aras’ada gönderdim. Ne yazıkki bu fotoğraflar gerçek. İnsanlar ve hayvan burada susuz. Bu çağda eşekle su taşınarak yaşanır mı” ifadelerini kullandı.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI