Bugun...



2022 Optimist Dünya Şampiyonası Bodrum’da yapılacak

Optimist sınıfında bir geçmişi olan ve daha önce de Dünya Şampiyonalarına ev sahipliği yapmış olan ülkemiz, ilçemiz ile 2022 Optimist Dünya Şampiyonası ev sahipliğinde hazırlanıyor.

facebook-paylas
Tarih: 23-03-2022 22:39

2022 Optimist Dünya Şampiyonası Bodrum’da yapılacak

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, Yelken sporunun ülkemizin gelişimine ve Muğla’nın spor turizmine önemli katkılar sağlayacak olan bu büyük organizasyonun, son hazırlık aşaması hakkında Vali Orhan Tavlı’ya bilgi verdi.


Türkiye Yelken Federasyonu ev sahipliğinde 27 Haziran – 07 Temmuz 2022 tarihleri arasında Bodrum’da gerçekleşecek olan 2022 Dünya Optimist Şampiyonası ile 60’a yakın ülkeden 250 genç sporcunun,  toplamda ise 500’e yakın spor insanın Muğla’ya gelmesi bekleniyor. 

 

Yelkenciliğin anaokulu olan Optimist sınıfı günümüzde tüm profesyonel yelkencilerin yetiştiği sınıftır. Optimist Dünya Şampiyonası ise dünyadaki en büyük sportif gençlik organizasyonlarından biridir. Yaşları 7-14 arasında değişen genç sporcuların buluşacağı bu prestijli yarış dünya çapında bilinirliğe sahip olması ve dünya çapında takip edilmesi ile büyük bir marka tanıtım fırsatına dönüşmüştür.




Editör: Turan Akyüz




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI