Bugun...



17 yaşındaki genç babasını kalbinden bıçaklayarak öldürdü

İçmeler Mahallesi'nde meydana gelen olayda gencin polisi arayarak babasının bıçaklandığını söylemesine rağmen, polisin olayı kısa sürede aydınlattığı ve gencin cinayeti itiraf ettiği belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 04-02-2021 11:01

17 yaşındaki genç babasını kalbinden bıçaklayarak öldürdü

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi’nde dün gece yarısı meydana gelen olayda 112 ihbar hattını arayan 17 yaşındaki F.U. babasının bıçaklandığını belirterek polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. F.U. Olay yerine gelen polis ekiplerine babasının tartıştığı bir kişi tarafından ekmek bıçağı ile kalbinden bıçaklayıp kaçtığını söyledi.

 

SUÇUNU KISA SÜREDE İTİRAF ETTİ

 

Kanlar içinde yerde yatan 49 yaşındaki marangoz ustası baba Mehmet U. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. F.U. ise gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Marmaris İlçe Asayiş Büro ekipleri  daire, apartman ve apartman çevresinde cinayette kullanılan bıçağı bir saat süren arama sonrasında bahçede toprağa gömülü olarak buldu.  Polislerin çevredeki güvenlik kameralarında yaptığı incelemede F.U.'nun verdiği eşkale uyan bir kişinin apartmana girip çıkmadığı görüldü. Emniyet müdürlüğünde çelişkili ifadeler veren  F.U.,daha sonra suçunu itiraf etti.

 

OĞLU HAKKINDA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞ

 

Polisin yaptığı soruşturmada baba Mehmet U. nun oğlunun evdeki altın ve paraları çalarak harcaması nedeniyle Marmaris Savcılığı’na suç duyurusunda bulunması nedeni ile aralarında tartışma yaşandığı ortaya çıktı. F.U.  ifadesinde, "Babamın beni adli makamlara şikayet etmesine çok sinirlendim. Sürekli bu konuda tartışıyor ve kavga ediyorduk. Yine sözlü tartıştık ve tartışma büyüyünce kavga çıktı. Tekme tokat vurmaya başladı küfür etti, kendimi kaybettim mutfaktan aldığım bıçağı üstüne savurdum, göğsüne denk geldi, nasıl olduğunu hala bilmiyorum, bir anlık öfke, çok üzgünüm” dediği öğrenildi.

 

Marmaris Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitiren Mehmet U. ‘ nun cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI