Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGenel16 yaşındaki çocuk tartıştığı annesinin boğazını keserek öldürdü, anne oğul arasındaki tartışmada...

16 yaşındaki çocuk tartıştığı annesinin boğazını keserek öldürdü, anne oğul arasındaki tartışmada kan aktı

YEMEKTEKİ TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Bodrum’un Umurca Mahallesi Yaka Sokak’ta meydana gelen olayda aynı evde yaşayan 46 yaşında ki Figen Bezmez ile 16 yaşındaki oğlu D.B: akşam yemeği sırasında iddiaya göre, para isteme  meselesi yüzünden tartıştı. Sözlü tartışma kısa sürede şiddete dönüştü. D.B’nin iddiaya göre masadaki ekmek bıçağı ile annesine saldırdı, karnından yaralanan ve kanlar içinde kalan Figen Bezmez bağırarak ve kapıyı açıp bahçeye kaçarak yardım istedi. Arkasından gelen oğlunun bıçakla annesinin boğazını kestiği ve kadının kanlar içinde yerde kaldığı görüldü. Olay yerine İlçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak, çok sayıda polis ve ambulans geldi.

 

 

MAHALLELİ KORKU DOLU GÖZLERLE İZLEDİ

Bahçede meydana gelen cinayet olayını mahalleli korku dolu gözlerle izledi. Sağlık ekipleri 2 çocuk annesi Figen Bezmez’e olay yerinde müdahale etmelerine rağmen, Bezmez yaşamını yitirdi. Olay anında Bezmez’in 12 yaşındaki çocuğununda evde olduğu belirtildi.

 

 

POLİSLEREDE DİRENDİ

Olayın ardından annesinin başından ayrılmayan ancak olay yerine gelen polislerede direnen D.B. zor kullanılarak suç aleti bıçak ile birlikte gözaltına alındı. Çocuğun bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edildi. Gözaltına alınan D.B.  İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, vücudunda  ve boğazında birçok bıçak darbesi bulunan anne Figen Bezmez’in  olay yeri inceleme ekibi savcılığın incelemesinin  cenazesinin Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi.

 

 

 

 

 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler HABERLER

Son Yapılan Yorumlar