Bugun...



100 turizm acentesi Sisam Adası’na çıkarma yapacak

Türkiye’deki turist pazarından daha çok turist çekmek isteyen Yunanistanlı sektör temsilcileri Türkiye’den 100 acente yöneticisini Sisam Adası’na davet etti. Sisam Otelciler Birliği’nin davet üzerine adaya gidecek Türk acente yöneticileri 5-7 mayıs tarihlerinde gezi ve incelemelerde bulunacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-05-2023 14:16:30 Tarih: 04-05-2023 14:14

100 turizm acentesi Sisam Adası’na çıkarma yapacak

Türkiye’deki turist pazarından daha çok turist çekmek isteyen Yunanistanlı sektör temsilcileri Türkiye’den 100 acente yöneticisini Sisam Adası’na davet etti.

DEPREM İLE BAŞLAYAN SICAK İLİŞKİLERİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Kuzey Ege Bölge Valisi Konstantinos Moutzouris, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada turizm sektöründe  Yunanistan-Türkiye ilişkilerinde büyük depremlerin ardından oluşan iyi havanın devam etmesine katkı sağlayabileceğine dikkat çekerek, "Türkiye'nin turizm pazarı, uluslararası pazardan turist çekme konusunda rekabetçi olmasının yanı sıra, adalarımıza turist çekebileceğimiz çok iyi bir pazar" dedi.

 

Sisam Adası’ndaki etkinlik kapsamında  ada turları ve rehberli turların yanı sıra alternatif turizme vurgu yaparak turistik ürünleri tanıtmaya yönelik özel toplantı ve geziler düzenlenecek.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI