Bugun...



Yalıkavaklı şehit ailesinin evine giden yol böyle kapatılmıştı, açıldı

Bodrum’un Yaıkavak Mahallesi’ndeki Şehit Engin Büyüksöylemez’in ailesinin ve yakınlarının yaşadığı üç evin bulunduğu ve kayalarla iki yıl öne kapatılan yol Mahalle Muhtarı Ali Çınar’ın girişimleri ile açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 20-04-2021 11:20

Yalıkavaklı şehit ailesinin evine giden yol böyle kapatılmıştı, açıldı

AYIP TEMİZLENDİ

 

Yalıkavaklı Şehit asker Engin Büyüksöylemez’in ailesinin ve akrabalarının yaşadığı Barış Caddesi 71. Sokak 2019 yılının mart ayında Elektrik ve Telefon hatlarının döşenmesi sırasında kayalarla kapatılmıştı,.6 hanede yaşayan yaklaşık 30 kişinin evlerine ulaşmasında büyük güçlük çekiliyordu.

 

 

YOL İKİ YILDIR KAPALIYDI

 

Yalıkavak Muhtarı Ali Çınar’ın müdahale etmesi ile yol iş makinaları ile trafiğe açıldı. Muhtar Çınar yaptığı açıklamada “ Yalıkavak Mahallemizde 1997 yılında eski Yalıkavak Belediyesi tarafından yol açılıp alt yapı döşenen elektrik ve Türk Telekom hattı geçirilen resmi olarak 71. Sokak diye adı verilen yolu 2019 Mart ayında haklı olarak arsa terkleri yapılmadı diye büyük kayalarla kapatmışlardı. Bu sokakta oturan üç ev altı hane Yalıkavak ın ŞEHİT AİLESİYDİ. Bugün itibariyle yollarını evlerinin önüne kadar kendi araçlarıyla gidebilecek şekilde yollarını açtık.Yalıkavak Muhtarlığı” dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI