Bugun...



Yalıkavak hentbol takımı Avrupa Kupası’nda tur atladı

Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası karşılaşmaları için 24 Eylül’de kendi evinde, kendi seyircisinin desteğiyle Portekiz'in ADA Sao Pedro do Sul Takımı’nı rövanş maçında 5 sayı farkla yenerek tur atlayan taraf oldu.

facebook-paylas
Tarih: 24-09-2023 20:37

Yalıkavak hentbol takımı Avrupa Kupası’nda tur atladı

Bir önceki karşılaşmada 27-23 maçı kaybederek, rövanş maçına çıkan Armada Praxis Yalıkavak Spor, seyircisinin desteğini de yanına alarak sahaya çıktı.Maçın ilk yarısında 12-13 skorla soyunma odasına giden Yalıkavakspor maçın ikinci yarısında yaptığı ataklar ve mücadelesi ile maçı 25-30 kazanarak kendi evinde oynadığı rövanş mücadelesinde bir üst tura yükselmiş oldu.

Avrupa Kupası karşılaşması için iyi hazırlandıklarını belirten antrenör Kıvanç Özcan, kendileri için önemli bir maçı kazanarak tur atlayan taraf olmalarının kendisini mutlu ettiğini belirterek“THF Süper Ligi’nde takım olarak oldukça iyi bir ivme ile yolumuza devam ediyoruz. Önce Türkiye Kupası, ardından da Süper Kupayı almamız takımın motivasyonunu oldukça yüksek tutuyor. Avrupa Kupası kapsamında karşılaştığımız rakip oldukça genç ve güçlü bir rakip. O nedenle karşılaşmaya iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Dün oynadığımız maçta oyuncularımız istediğimiz performansı ortaya koyamadılar takımda önemli oyuncularımızın sakatlanmaları da bugün oynayacağımız karşılaşmada dezavantajımızdı. Rakip genç oyunculardan oluşan dinamik bir yapıya sahip idi. Ancak deneyimli oyuncularımızın kararlı mücadeleleri ile bu maçı 5 farkla kazanarak tur atlayan taraf olduk. Tüm oyuncularımı tebrik ederim, Rakip takıma da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.” Dedi.

Yalıkavak Spor THF Kadınlar Süper Ligi 5. Hafta maçları kapsamında Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda 25 Eylül’de Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI