Bugun...



Üstündağ’ın avukatı: Asıl Mustafa bey mağdur, karşı dava açacağız

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz hafta düzenlenen BOTAV Rally Bodrum'un ödül töreninde çıkan kavga sonrası polisler tarafından gözaltına alınan ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ avukatı aracılığı ile anterhaber.com'a açıklamalarda bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-04-2021 15:02:19 Tarih: 20-04-2021 14:40

Üstündağ’ın avukatı: Asıl Mustafa bey mağdur, karşı dava açacağız

Üstündağ’ın Avukatı Hande Hamarat “Olayın asıl mağduru Mustafa Bey, kazada otomobili takla atan arkadaşının durumunu öğrenmek isterken başına gelenler. Arabasının önü kesilip, bariyerler kapatılıyor ve hürriyetinden mahrum bırakılıyor. Yetmedi hayatında ilk kez geldiği Bodrum’a gelmemesi isteniyor. Bunlar kabul edilecek davranışlar değil, kameralardan suçluları tespit edip karşı dava açacağız” diye konuştu.

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz hafta Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) , Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından düzenlenen BOTAV Rally Bodrum’un TED Koleji’nin bahçesinde düzenlenen ödül töreni sırasında çıkan kavgada 2 kişi darp edilmiş bir kişi silahla ayağından yaralanmıştı.

 

Çıkan olayların ardından 4 arkadaşı ile birlikte kavgaya karıştığı iddia edilerek göz altına alınan ve hakkında yurt dışı çıkış yasağı konulan Üstündağ’ın İstanbul Barosu Avukatlarından Hande Hamarat bugün anterhaber.com'a açıklama yaparak asıl mağdurun müvekkili olduğunu söyledi.

 

ARKADAŞININ DURUMUNU ÖĞRENEMEYİNCE VİDEO ÇEKMİŞ

 

Av. Hamarat Üstündağ’ın yarışma anında kaza geçiren arkadaşından haber alamadığını ve olay yerinde ambulans ve çekici olmaması nedeniyle bunları telefonu ile görüntülemek isterken organizasyon yetkilileri tarafından tepki verildiğini belirterek “Yarışmada kazada geçiren arkadaşlarından saatlerce haber alamamışlar ve buna sadece sözlü sitemde bulunmuşlar, ancak bunun karşılığında darp edilmeye gidecek kadar tartışma çıkmış” dedi.

 

 

ASIL MAĞDUR VE DARP EDİLEN ÜSTÜNDAĞ VE ARKADAŞLARI

 

Ödül töreninde çıkan olayların ardından otomobiline binerek olay yerinden ayrılmaya çalışan müvekkilinin otomobilinin önünün bir kamyonet ile kesildiğini bariyerlerin kapatıldığını ve araca 70 bin TL. ye kadar varan maddi zarar verildiğini belirten Av. Hamarat “Asıl mağdur müvekkilim. Çünkü hem maddi zarara uğradı, hemde yolu kesilerek hürriyetinden mahrum bırakıldı. Yetmedi orada arkadaşları ile birlikte darp edildi. Üstündağ ve arkadaşlarının yolunu kesenler, darp edenlerin görüntülerden tespit edildikten sonra haklarında biz de dava açacağız. Müvekkilimin şu anda sadece yurt dışına çıkış yasağı var, onunda kısa sürede kalkacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

BODRUM’ A İLK KEZ GELMİŞTİ, YİNE GELİR

 

Bodrum’da yapılan basın açıklamasında “Üstündağ gibi oyuncuları ilçede görmek istemiyoruz” şeklindeki açıklamaları doğru bulmadığını belirten Av. Hande Hamarat “Bu olayların sorumlusu müvekkilim değildir, aksine mağdurudur. Olaydan sonra bile saatlerce kendisine ulaşamadım. Avukatsız savunma yaptı, saatlerce gözaltına alındı. Bodrum’a ilk kez geldi ve olayları başlatan taraf kendisi olmadı, adamlarını çağırdığı iddiası var, bu kesinlikle doğru değil, çünkü Bodrum’daki kimseyi tanımıyor ki, bu açıklamalar talihsiz bir açıklama olmuş” ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI