Bugun...



Turgutreis'te evler yanıyordu, zeytin ağaçları kül oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün gece yarısı makilik alanda çıkan yangın ardından tarım arazilerine sıçradı. Şiddetli rüzgarın etkisi ile hızla yayılan yangında onlarca zeytin ağacı zarar gördü alevlerin evlere 50 metre kadar yaklaşması ile heyecanlı anlar yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 18-04-2021 14:54

Turgutreis'te evler yanıyordu, zeytin ağaçları kül oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi Bayrak Tepesi’ndeki makilik alanda çıkan yangın şiddetli rüzgarın etkisi ile hızla yayıldı.

 

ELEKTRİK TELLERİNDEN ÇIKAN KIVILCIM YANGINA NEDEN OLDU

 

Elektrik tellerinden çıkan kıvılcımların kuru otları tutuşturması sonucu çıktığı iddia edilen yangın rüzgarın etkisi ile tarım arazilerine sıçradı. yangında alevlerin evlere 50 metre kadar yaklaşması ile heyecanlı anlar yaşandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında jandarma ve vatandaşlarda ellerinde kazma kürek ve bahçe hortumları ile müdahale etti.

 

 

ZEYTİN AĞAÇLARI  ZARAR GÖRDÜ

 

112 Acil Sağlık ekiplerininde sevk edildiği yangına müdahale rüzgar nedeniyle güçlükle yapılabildi. Alevlere müdahale eden bazı vatandaşların hafif yaralandığı belirtildi. Yangında onlarca zeytin ağacının zarar gördüğü belirtildi. Yangın yaklaşık 5 saatte kontrol altına alınırken jandarma yangın ile ilgili soruşturma başlattı. Bodrum'da şiddetli rüzgar nedeniyle son 24 saat içerisinde meydana gelen 10'ün üzerinde yangına ekiplerin hızlı müdahalesi faciayı önledi.

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI