Bugun...



TÜLOV panelinde Cumhuriyet’in kazanımları anlatıldı

Bodrum Türkiye Tanıtım, Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) ile Bodrum Belediyesi Laiklik, Cumhuriyet ve Bağımsızlık paneli düzenledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-10-2022 11:37:54 Tarih: 30-10-2022 07:30

TÜLOV panelinde Cumhuriyet’in kazanımları anlatıldı

Panele katılanlar arasında Birgün Gazetesi Yazarı Barış İnce, Sözcü Gazetesi Yazarı Serpil Yılmaz, Moderatörlügünü de Ali Rıza Özer yer aldı. Panele Bodrum Belediye Başkanı  Ahmet ARAS, TÜLOV Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Demir, Tülov Muğla Bodrum Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyeleri  ve Gönüllü çalışanları, Bodrum Eğitim Sen , ÇYDD, ADD başkanları, TELE 1  Program yapımcısı Tuncay Mollaveisoğlu, Siyasi parti  yöneticileri  ve üyeleri, STÖ temsilcileri ve çok sayıda dinleyici katıldı. 

 

Laiklik, Cumhuriyet ve Bağımsızlığın kazanımları ve bu değerlerin ülkemize kattıkları  anlatıldı. Bugün gelinen noktada bu kazanımların yönetenler tarafından  değersizleştirilmesi çabalarına karşı nasıl mücadele edileceği üzerinde duruldu . 

 Özgürlükçü ve eşitlikçi bir Laiklik ve Cumhuriyetin yeniden kazanılması için hepimize görev düştüğünün  altı çizildi. Panelin sonunda TÜLOV tarafından panalistlere ve Moderatör plaketler verildi. Barış İnce okuyuculara  kitabını imzaladı.

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI