Bugun...



Torba’da zincirleme trafik kazasında ortalık savaş alanına döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen zincirleme kazada üç araç birbirine girdi. Caddenin ortasında takla atan otomobilden güçlükle çıkarılan sürücü trafik kilitlenince güçlükle olay yerine gelebilen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. İki kişi yaralandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-08-2022 17:06:50 Tarih: 01-08-2022 17:03

Torba’da zincirleme trafik kazasında ortalık savaş alanına döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada Bodrum’dan Gölköy’e giden ve tatilde olan 28 yaşındaki Cansu Büyükuğur  yönetimindeki 34 DDZ 821 plakalı otomobile arkadan çarpan Mahmut Demirel’in kullandığı 34 CJK 152 plakalı otomobil, karşı istikametten gelen ticari taksi sürücüsü Yüksel Ay ‘ın kullandığı 48 T 7236 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Demirel’in bulunduğu otomobil çarpışmanın etkisi ile takla atarak yolun ortasında durabildi. Ters dönen otomobilden vatandaşların yardımı ile otomobilden çıkarılan Demirel yolun ortasında otomobilin gölgesinde ambulans gelmesini bekledi. Taksi şoförü Yüksel Ay ayakta tedavi edildi.

 

 

Hurda haline dönen otomobil nedeniyle trafik kilitlendi. Olay yerine güçlükle ulaşan ambulans ile Demirel Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İstanbul’dan tatile geldiğini belirten Cansu Büyükuğur “Önümde giden araç aniden  yavaşladı, bende yavaşlamak zorunda kaldım, sonra arkamda gelen otomobil bana çarpıp karşı şeride geçerek karşıdan gelen taksi ile çarpıştı, ters döndü, hala olayın şokundayım. Bu cadde trafik çok yoğun kalabalık ve herhangi bir önlemde yok, kaza olmaması imkansız” diye konuştu.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI