Bugun...


Op. Dr. Aybala Akıl yazılarıyla anterhaber.com’da
Tarih: 10-03-2021 13:34:32 Güncelleme: 10-03-2021 13:34:32 + -


Değerli okurlarımız, Yıllardır Bodrum’da sağlık sektöründe önemli hizmetler veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aybala Akıl , kadın doğum, kadın hastalıkları ve doğal doğum, jinekolojinin her alanı - özellikle idrar kaçırma, laparaskopik (kapalı) ameliyatlar, genital estetik ve genital lazer uygulamalarında kamuoyunun merak ettiklerini, mevsimsel rahatsızlıkları ve önlemlerini siz değerli okurlarımız ile paylaşacak.

facebook-paylas
Tarih: 10-03-2021 13:34

Op. Dr. Aybala Akıl yazılarıyla anterhaber.com’da

 Merak ettiğiniz önemli konuları, soruları veya sorunlarınızı yanıtlamak üzere mail yolu ize bize ulaştırabilirsiniz. info@anterhabercom

Saygılarımızla

Anterhaber.com

 

 

Dr Aybala AKIL kimdir?

 

1976 yılında Üsküdar’da Zeynep Kamil Hastanesi’nde doğmuş ve babasının mesleği nedeniyle çeşitli şehirlerde eğitim hayatına devam ettikten sonra, lise ve üniversite eğitimini baba memleketi olan Adana’da tamamlamıştır (Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi – 1999).

İç Anadolu’da Aksaray ilinde bir süre pratisyen hekimlik yaptıktan sonra, eşiyle birlikte taşındıkları İstanbul’da Kadın Doğum İhtisası yapmıştır (Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2011). Asistanlık sürecinde iki çocuk annesi olmayı da ihmal etmemiştir. İhtisas bittikten sonra Gaziantep’te iki yıl süren mecburi hizmetin ardından, Bodrum günleri başlamış, Bodrum Acıbadem Hastanesi’nde görev yapmak üzere ailesi ile birlikte Bodrum’a yerleşmişlerdir.

Acıbadem Hastanesi’nde 7 yıl çalıştıktan sonra, kendi kanatlarıyla uçmak üzere ayrılmış ve Ortakent’te kendi muayenehanesini açmıştır. Yaklaşık 2 yıldır kendi kliniğinde hizmet vermektedir. İlgi alanları doğal doğum, jinekolojinin her alanı - özellikle idrar kaçırma, laparaskopik (kapalı) ameliyatlar, genital estetik ve genital lazer uygulamalarıdır.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI