Bugun...



Pandemi günlerinden bir gün...Bodrumlu Galip Gür'ü aşıdan sonra Afgan yaptılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’nin genel sekreteri turizmci Galip Gür iki doz Biontech aşısı olduktan sonra adına düzenlenen aşı kimlik belgesinde uyruğunun Afganistan olarak kaydedildiğini görünce şok oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-02-2023 21:29:29 Tarih: 23-02-2023 21:16

Pandemi günlerinden bir gün...Bodrumlu Galip Gür'ü aşıdan sonra Afgan yaptılar

Gür “Eşimle coronaya yakalandığımda bu kadar şok olmamıştım, bütün gün yanlışlığı düzeltmek için aramadığım kurum kalmadı, muhatap bulamadım” diye konuştu.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kendisine ait otelin işletmeciliğini yapan ve Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’nen Genel Sekreteri olan evli ve iki çocuk babası Galip Gür 24 Nisan ve 7 Haziran (Bugün) tarihlerinde iki doz aşı oldu. Bugün ikinci doz aşısını olan Galip Gür aşı belgesini kontrol ettiğinde şok oldu.

 

 

BAŞVURMADIĞI KURUM KALMADI

 

Uyruğu yerinden Afganistan ibaresini gören Galip Gür başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere aşı ile ilgili tüm kurumları hatta Nüfus İdaresi’nide aradığını ancak yanlışlığı düzeltmek için muhatap bulamadığını belirterek “Geçen yıl salgının başlarında coronaya yakalandık bu kadar şok olmadık. Bu kezde aşılarımızı olduk, uyruğumuz Afgan oldu. Turizmciyim ve Dünyanın en önemli turizm derneklerinden birinin sorumlu yöneticisiyim, İşim nedeniyle her yıl en az 30 ülkeye gidiyorum. Şimdi bu aşı belgesi ile kendimi nasıl anlatacağım. İşin kötüsü Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’de olmak üzere aramadığım yer kalmadı, ne yazıkki Afgan kimliğimi değiştiremedim. Sanıyorum burada bir yazılım hatası yapılıyor, çünkü zaten TC olarak kimlik ve hatta aşı karnesinde pasaport numaram bile var, çok şaşkınım, inşallah kurumlardan birisi bize ulaşır ve bu yanlışlığı bir an önce düzeltir” diye konuştu.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI