Bugun...



Ormanda kaybolan çocuklar böyle bulundu, büyük korku yaşadılar

Aileleri ile birlikte Pedasa Dağı'na bugün öğle saatlerinde pikniğe giden ve ormanda kaybolan iki çocuk yaklaşık 3 saat sonra bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-02-2021 20:05:10 Tarih: 12-02-2021 19:21

Ormanda kaybolan çocuklar böyle bulundu, büyük korku yaşadılar

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık Mahallesi’ndeki Pedasa ormanlarında gittikleri piknikte kaybolan çocuklar yaklaşık 3 saat sonra bulundu. Bodrumluların polis ve jandarma ekipleri ile aile bireylerinin seferber olduğu çocukların yollarını kaybettikleri birisinin ise ayağınını burkulması sonucu güçlükle yürüyebildiği ortaya çıktı. Dereyatağında yürürken bulunan çocuklar ailelerini görünce göz yaşlarına boğuldu. Oyun oynarken birden yönlerini kaybettiklerini belirten 12 yaşlarındaki Yasmin Wündirlich ile Emine Gül Koca çocuklar daha sonra ailelerini ararken iyice uzaklaştıklarını fark ettiklerini ve büyük korku yaşadıklarını söylediler.

Anne Hülya Wundirlich ise “Çok büyük korku yaşadık, ama çocuklarımıza kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Gece karanlık olmadan onlara ulaşabildik. Biraz çocukluk yaramazlık yapmışlar ama yapacak bir şey yok, sağ salim bulunduklarına seviniyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI