Bugun...



Milli takım kaptanı Eda Erdem “Bu daha başlangıç, olimpiyat şampiyonluğuna kilitlendik”

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı yenerek zafere ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem, tatil için Fethiye’ye geldi. Fethiye Ece Marina’daki GiridaPort Restoran’ta ki özel gecede çiçeklerle karşılanan A Milli Kadın Voleybol Kaptanı Eda Erdem , “Coşkulu karşılamaya teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Arkadaşlarımızla yüksek başarılar elde etmeye devam edeceğiz. Hedefte Olimpiyat Şampiyonluğu var.” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-09-2023 15:29:41 Tarih: 06-09-2023 15:23

 Milli takım kaptanı Eda Erdem “Bu daha başlangıç, olimpiyat şampiyonluğuna kilitlendik”

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı yenerek zafere ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem, tatil için Fethiye’ye geldi.

TÜRK BAYRAKLARI VE ÇİÇEKLERLE  KARŞILANDI

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı yenerek zafere ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı yenerek zafere ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem, Fethiye’deki  Giridaport işletme sahipleri Taner Aydın ve Mustafa Cihan Çakır’ın organize ettiği Fethiye deki özel geceye, Eda Erdem Dündar ailesi ve yakın dostları ile katıldı. Erdem "Hoşgeldin Büyük kaptan" yazılı pankart çiçekler ve Türk bayrakları ile karşılandı. Coşkulu karşılama sonrası herkese teşekkür eden Kaptan Eda, bunun daha başlangıç olduğunu, daha büyük başarılar elde etmek için mücadele edeceklerini söyledi. Gecede kaptan Eda Erdem’e Ece Marina sahibi Nejat Ece tarafından çiçek de sunuldu.

Kaptan Erdem “Bu daha başlangıç çok mutlu ve umutluyuz. Coşkulu karşılamaya teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Arkadaşlarımızla yüksek başarılar elde etmeye devam edeceğiz. Hedefte Olimpiyat Şampiyonluğu var” dedi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI