Bugun...



MHP’li İbrahim Bilgi yazdı “İşte bu yüzden birlik olmalıyız”

Bodrum’da MHP’nin güçlü ismi İbrahim Bilgi Taksim terör saldırısını lanetledi. Bilgi açıklamasında “Bu vatanın bir evladı olarak, tüm vatan evlatlarıyla bir araya gelirsek, elele verirsek hangi sorun bizim önümüzde durabilir ki!Ama bunun için siyasi kaygıları, siyasetten beklenen rantı, egoları, sen ben kavgalarını, bencilliği bir tarafa bırakmalıyız” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 15-11-2022 19:19

MHP’li İbrahim Bilgi yazdı “İşte bu yüzden birlik olmalıyız”

İbrahim Bilgi’nin yazısı:

Taksim İstiklal Caddesi’nde yaşanan terör saldırısı hepimizi derinden yaraladı. Milletimize boyun eğdirmek, ülkemizi güçsüz göstermek amacıyla yapılan bu kalleşlik, tam tersine bir kere daha ne kadar büyük bir Millet olduğumuzu ortaya koydu.

 

Birkaç hain söylem dışında Türkiye Cumhuriyeti, devleti ve milletiyle bir olup bu hainliğe, bu kahpeliğe boyun eğmeyeceğini, daha da güçlü olarak savaşacağını gösterdi.

Başından beri söylemek istediğim, her fırsatta dile getirdiğim birliktelik tam da bu amaç içindi. Çünkü çok iyi biliyorum ki biz millet olarak bir arada olursak, önümüzde hiçbir şey duramaz!

Bunu Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda tüm dünyaya defalarca gösterdik.

Bu yüzden Bodrum’la ilgili, hainler dışında herkese çağrı yaparak gelin güçlerimizi birleştirelim diyorum. Bu vatanın bir evladı olarak, tüm vatan evlatlarıyla bir araya gelirsek, elele verirsek hangi sorun bizim önümüzde durabilir ki!

 

Ama bunun için siyasi kaygıları, siyasetten beklenen rantı, egoları, sen ben kavgalarını, bencilliği bir tarafa bırakmalıyız.

Ülke ve Millet olarak en çok bir arada olmamız gereken zaman bu zaman. Bu birliktelik sadece teröre karşı oluşan bir birliktelik olmamalı.

Bu birliktelik Atatürk’ün yolunda, vatan, millet, bayrak sevgisiyle ülkemizi geliştirmek, dünyanın en güçlü ülke ve milletlerinden biri olmak için olmalı.

Biz birlikte olursak ne terör, ne dıştan ülkemize göz dikenler, ne de içimizde ki hainler amacına ulaşır.

 

Biz birlikte olursak ne Bodrum’un ne ülkemizin sorunu kalır!

Ülkemiz için, milletimiz için, bayrağımız için, Bodrum için birlikte olmalıyız. Biz birlik olursak karşımızda kim durabilir ki!

 

Şerefli ay yıldızlı bayrağımız altında, doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, alevisiyle, sünnisiyle biz Türk Milleti’yiz. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti’yiz.

Şunu herkes bilsin ki bu ülke bu millet ebedi kalacak, kahpeler sadece hayal kuracak!

Ne mutlu Türk’üm diyene!




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI