Bugun...



Lüks kruvaziyer gemisi Resilient Lady Bodrum Cruise Bodrum’a 16 sefer yapacak.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bugün demirleyen ve Virgin Voyages’ın şirketinin filosuna yeni kattığı eğlence odaklı Resilient Lady kruvaziyer gemisi ilk kez Bodrum’a geldi. Geminin bu yıl Bodrum’a 16 sefer yapacağı belirtildi. Gemi ve turistler ilçede bando takımı ve törenle karşılandı.

facebook-paylas
Tarih: 11-05-2023 15:09

Lüks kruvaziyer gemisi Resilient Lady Bodrum Cruise Bodrum’a 16 sefer yapacak.

Muğla’nın Bodrum ilçesine Santorini’den gelerek bu sabah demirleyen ve Virgin Voyages’ın şirketinin filosuna yeni kattığı eğlence odaklı Resilient Lady kruvaziyer gemisi ilk kez Bodrum’a geldi. Çoğunluğu ABD ve İngiliz 1444 turist ve 1096 personelin bulunduğu geminin bu yıl Bodrum’a 16 sefer yapacağı belirtildi.

ROTASINDA SADECE BODRUM VAR

Dünyaca ünlü iş adamı Richard Branson tarafından kurulan Virgin Voyages’ın ilk seferini gerçekleştiren Resilient Lady kruvaziyer gemisi, Türkiye’den sadece Bodrum’U rotasına eklediği belirtildi.

Resilient Lady’nin Bodrum Cruise Port’a gerçekleştirdiği ilk sefer için limanda hazırlanan törende misafirler, bando takımı, Bodrum’a özel minik hediyeler, Türk kahvesi ve maraş dondurması ikramlarıyla karşılandı..

 

Törende konuşan Global Ports Holding Doğu Akdeniz Limanları Direktörü Aziz Güngör, "2023 yılında Bodrum Cruise Port’a 138 gemi ile 125 bin yolcu bekliyoruz. Ayrıca ana liman olarak Türk kruvaziyer gemisi Blue Sapphire’e 46 seferde ev sahipliği yapacağız. Yaptığımız ciddi tanıtım çalışmaları ve Bodrum’un bir marka olarak son yıllarda dünyadaki lüks bilinirliğinin artması ile doğru orantılı olarak Bodrum’a lüks kruvaziyerlerin de ilgisi arttı” dedi.Gemi akşam saatlerinde Bodrum’dan ayrılıp Pire limanına gidecek.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI