Bugun...



Konacık'ta kavga çıktı, işyeri kurşunlandı, 2 yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir işyerini pompalı tüfeklerle basan ve iki kişi yaralayan 6 kişilik grup korku dolu anlar yaşattı. İki ortak arasında çıkan tartışma nedeniyle çıkan kavganın ardından kaçanların yakalanması için polis soruşturma başlattı.

facebook-paylas
Tarih: 15-05-2021 18:05

Konacık'ta kavga çıktı, işyeri kurşunlandı, 2 yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık Mahallesi’ndeki Gazderesi Caddesi’nde bir demir doğrama atölyesine bugün saat 16.00 sıralarında iki otomobil ile gelen altı kişinin dükkandaki kişilerle önce sözlü tartıştığı ardından tekme tokat kavga ettiği belirtildi. Kavganın büyümesi üzerine otomobilden pompalı tüfek alarak ateş açılan işyerinin camlarının kırıldığı, kavga anında ise H.S. ile V. T. ‘nin başından ve kollarından yaralanarak ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıkları belirtildi.

Yaralanan kişilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, kavga sonrasında iki otomobil ile kaçan kişilerin yakalanması için polis operasyon başlattı. Kavgaya aynı dükkana ortak olan iki kişinin alacak verecek meselesi ile tartıştığı, kavgaya işyerindeki işçiler ile akrabalarınında karışması sonucu olayın büyüdüğü iddia edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI