Bugun...



Kapanma gününde deniz ve balık avlama keyfi yaptılar, akın akın geldiler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tam kapanmanın ardından büyükşehirlerden insanların bugünde gelmeye devam ettiği görüldü. Önemli cadde ve kavşaklarda güvenlik güçleri denetimleri sıklaştırırken ilçedeki turistlerde sıcak havada deniz ve güneş keyfi yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-05-2021 16:39:16 Tarih: 01-05-2021 16:34

Kapanma gününde deniz ve balık avlama keyfi yaptılar, akın akın geldiler

Muğla’nın Bodrum ilçesine büyükşehirlerden iki gündür yoğun trafik akışı olduğu görüldü. Bodrum’un girişindeki Emin Anter Bulvarı ile Kıbrıs Şehitler Caddesi’nde uzun kuyruklar oluştu. Telefon, iletişim ve elektrik hatlarında arızalar meydana geldi.

 

BODRUM’A BUGÜNDE GELMEYE DEVAM ETTİLER

 

 İnşaat, turizm ve özellikle gıda sektörüne ait araçların yanı sıra bugünde Ankara, İzmir, Bursa, İstanbul ve hatta Malatya gibi illerden de yerli turistlerin ikinci konutlarına gelmeyi sürdürdüğü görüldü. İlçede polis, bekçi ve jandarma güçleri önemli kavşak ve caddelerde kontrolleri sıklaştırdı vatandaşların görev belgelerini kontrol etti. Ankara’dan eşi ile birlikte Yalıkavak’taki yazlığına geldiğini belirten evli ve iki çocuk babası Ahmet Demir “Bodrum sakin olur diye geldik ama kapanma günüde bile kuyruğa takıldık. Şehir merkezinde ve turistik mahallelerde ciddi ve kalabalık ve hareketlilik var. Nasıl kapanma anlayamadık” diye konuştu.

 

 

TURİSTLER DENİZ VE GÜNEŞ KEYFİ YAPTI, RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

 

Bodrum’un Bardakçı, Paşatarlası ve Bitez Mahalleri’nde turistlerin bol bol deniz ve güneş keyfi yaptığı görüldü. 30 derece hava sıcaklığı 20 derece deniz suyu sıcaklığının bulunduğu ilçede görüntüler yaz aylarını aratmadı. Bodrum’da hava sıcaklığının giderek artacağı belirtildi.Bazı vatandaşlar ise teknelerle denize açılıp balık avladı.

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI