Bugun...



İYİ Parti İl Başkanı Tozoğlu hayatını kaybetti

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

facebook-paylas
Tarih: 29-10-2022 14:37

İYİ Parti İl Başkanı Tozoğlu hayatını kaybetti

Geçtiğimiz Eylül ayında ilçe ziyaretlerinin ardından rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu’un  aort damarı yırtıldığı belirlenmiş ve acil olarak ameliyata alınmıştı. Ameliyatı başarılı geçen Tozoğlu, 29 Eylül’de taburcu olmuş ve evinde istirahate çekilmişti.

Kısa süre sonra tekrar rahatsızlanan Tozoğlu, yeniden hastaneye kaldırıldı ve tedavisine yoğun bakımda devam edildi. Tozoğlu, tedavi gördüğü Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Tozoğlu, bugün ikindi namazına müteakip Kurtuluş mezarlığında defnedilecek.

 

MERAL AKŞENER’DEN TAZİYE AÇIKLAMASI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Konya İl Başkanımız Gökhan Tozoğlu'nu kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.”

 

 

GÖKHAN TOZOĞLU KİMDİR?

Gökhan Tozoğlu 1987 yılında Konya’nın Ereğli ilçesinde doğdu. Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulundan mezun olan Tozoğlu, liseyi Konya Mehmet Akif Ersoy Lisesinde okudu. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Tozoğlu, 2011 yılı Haziran ayında Avukat Caner Çoban ile birlikte G&C Hukuk Bürosunu kurarak avukatlık mesleğine başladı.

Gökhan Tozoğlu, 5 Ekim 2018 yılından bu yana İYİ Parti Konya İl Başkanlığı görevini yürütüyordu. Tozoğlu evli ve 1 çocuk babasıydı.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI