Bugun...


FIRTINA ETKİLİ OLUYOR HAVA LİMANININ ÇATISI UÇTU
Tarih: 17-03-2020 15:21:15 Güncelleme: 17-03-2020 15:21:15 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu sabaha karşı başlayan şiddetli fırtına hayıt felç etti. Milas Bodrum Havalimanı’nın çatı izolasyon kaplamaları uçtu.

facebook-paylas
Tarih: 17-03-2020 15:21

FIRTINA ETKİLİ OLUYOR HAVA LİMANININ ÇATISI UÇTU

FIRTINA ETKİLİ OLUYOR HAVA LİMANININ ÇATISI UÇTU

 

ANTERHABER - Muğla’nın Bodrum ve Milas ilçesinde bu sabaha karşı başlayan şiddetli fırtına hayatı felç etti. Saatteki hızı zaman zaman 60km ye ulaşan fırtına nedeniyle Bodrum’ un Yalıkavak, Göltürkbükü ve Gündoğan mahallelerindeki liman ve balıkçı barınaklarında bulunan tekne sahipleri zor anlar yaşadı. Bazı teknelerin kayalıklara çarparak hasar gördüğü belirtildi, ahşap iskeleler parçalandı. Sahil bölgesindeki dalgaların zaman zaman 3-4 metreye ulaştığı belirtildi. Güllük limanına gitmeye çalışan bazı kuru yük gemileri fırtına nedeniyle Bodrum koylarına sığınmak zorunda kaldı. Evlerin güneş enerji sistemleri zarar gördü.

 

 

HAVALİMANININ ÇATISI UÇTU

 

Milas-Bodrum Havalimanı’nda etkili olan şiddetli rüzgar, iç hatlar terminalinin çatı panel ve izolasyonlarını  uçurdu. Havalimanı yönetimi tedbir amacıyla  terminali kapatıldı sabah saatlerinde gelen yolcular  dış hatlar terminaline yönlendirildi. Olayda şans eseri yaralanan olmadı. Gelen ve giden yolcuların işlemlerinin dış hatlar üzerinden yapılacağı belirtildi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI