Bugun...


İDLİB’DE 9 ŞEHİDİMİZ VAR. ANKARA’DA OLAĞANÜSTÜ TOPLANTILAR BAŞLADI
Tarih: 27-02-2020 23:56:09 Güncelleme: 28-02-2020 00:23:09 + -


Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Ankara'da bir acil güvenlik toplantısı yapıldığı bildirildi. Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da CHP MYK'sını toplayacağı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 27-02-2020 23:56

İDLİB’DE 9 ŞEHİDİMİZ VAR. ANKARA’DA OLAĞANÜSTÜ TOPLANTILAR BAŞLADI

İDLİB’DE 9 ŞEHİDİMİZ VAR. ANKARA’DA OLAĞANÜSTÜ TOPLANTILAR BAŞLADI

 

Hatay Valisi Rahmi Doğan 9 şehidimiz var , yaralılar var , gerekli tedavilerine başlanmıştır şu anda acil kan ihtiyacı yoktur, saldırı rejim kuvvetleri tarafından yapılmıştır, şehitlerimize Allah'tan Rahmet , yaralılarımıza acil şifalar diliyorum,  dedi.

Mehmetçiğe uçaklarla saldırı düzenlendiği belirtildi.

Beştepe’de gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlık ettiği güvenlik zirvesi yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantıya Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İdlib’deki gelişmelerle ilgili Merkez Yürütme Kurulu’nu toplayacağı belirtildi. CHP’li bir grup milletvekilinin, Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Hatay’a gittiği öğrenildi.

İYİ Parti’den gelen açıklamada da, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İdlib’de meydana gelen gelişmelerle ilgili olarak sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştü. Genel Başkan Akşener Balıkesir’deki programını iptal ederek, gelişmeleri takip ve değerlendirmek üzere Ankara’ya dönüyor.” denildi.

İdlib’de rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu 9 asker şehit oldu. Saldırı haberi sonrası Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştüğü açıklandı.

Görüşmede NATO’nun İdlib’deki gelişmelere ilişkin nasıl devreye gireceği ve rejimin saldırılarına karşı alınabilecek önlemlerin ele alındığı öğrenildi.




Editör: Yaşar Anter



Etiketler : Suriye İdlib

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI