Bugun...



Bodrumlu kaleciyi ölüm final maçında yakaladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve futbol turnuvası için takımı ile İzmir’e giden Bodrum Belediyespor Master takımı kalecisi Fatih Mumcu maç sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı, Mumcu kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-04-2022 22:39:42 Tarih: 17-04-2022 22:00

Bodrumlu kaleciyi ölüm final maçında yakaladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan eski profesyonel kaleci şimdi Bodrum Belediyesi Futbol Mastek Takımı’nın kalecisi 43 yaşındaki Fatih Mumcu takımı ile turnuva için İzmir’e gitti.

 

FİNAL MAÇINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Ege Bölgesi Masterlar Futbol Federasyonu Ligi'nin final maçında, İzmir Bostanlı Hasan Türker Sahası'nda Bodrum Belediyesi Masterlar ile 9 Eylül Masterlar takımları arasında oynanan maçın son dakikalarına gelindiğinde  kalesinde bir anda yere yığılan Mumcu’ya ilk yardımı arkadaşları ve sahadaki sağlık ekipleri yaptı.   Bilinci kapalı bir halde yerde yatan Mumcu çağrılan ambulans ile  Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine kaldırıldı. Mumcu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.  

 

ARKADAŞLARI MAÇI BIRAKIP HASTANEYE KOŞTU

Maçı yarıda bırakarak hastaneye giden Mumcu’nun takım arkadaşları ise büyük şok ve üzüntü yaşadı. Mumcu’nun cenazesinin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi. Fatih mumcu başta Beykoz olmak üzere birçok 1 ve 2. Lig takımlarında forma giymişti.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI