Bugun...



Bodrum birden beyaza büründü, kar ve dolu şaşırttı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde aniden bastıran kar ve dolu yağışı ilçede yaşayanları heyecanlandırdı. İlçenin yüksek kesimleri beyaz örtüye bürünürken çiçekler ve bahçelerdeki renkli görüntüler oluştu.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-01-2021 14:20:09 Tarih: 17-01-2021 13:57

Bodrum birden beyaza büründü, kar ve dolu şaşırttı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaklaşık üç haftadır mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı bugün erken saatlerden itibaren aniden düştü. Yaklaşık 8-10 derece birden soğuyan hava nedeniyle öğle saatlerinde aniden başlayan önce dolu ardından kar yağışı ilçede yaşayanları şoke etti.

 

 

SOKAKLAR KIRLAR BEYAZA BÜRÜNDÜ

 

Yaklaşık 30 dakika ve aralıklarla süren yoğun dolu ve kar yağışı sırasında ilçenin yüksek kesimleri beyaza büründü. Çiçekler dolu ve karın içinde kalırken bahçelerine çıkanlar kartopu ve dolu sevincini yaşadı. İki çocuk 4 torun sahibi Fehime Özkan "Bodrum'da çok sık karşılaştığımız bir manzara değil, her yer 15 dakika içinde beyaza büründü, hava tekrar sınınca kar ve dolu 15 dakikada eridi" diye konuştu.

 

 

YAKLAŞIK YARIM SAAT SÜREN GÜZELLİK YAŞADIK

 

Mumcular Pınar Dağı'nda hayvanlarını otlatan 65 yaşındaki Mehmet Öncü ise "Büyükbaş hayvanları otlatıyordum, birden hava değişti, önce yağmur ardından dolu ve kar yağdı heryer bembeyaz,yaklaşık yarım saat süren bir güzellik yaşadık, buralarda böyle görüntüye çok alışık değilyiz" ifadelerini kullandı.

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI