Bugun...



Bill Gates üç ultra yat ile Bodrum’da. Saniye saniye görüntülendi

Dünyaca ünlü milyarder Bill Gates ultra lüks üç motor yat ile geldiği Bodrum’da cennet koyları gezdi, tarihi ve ören yerlerini ziyaret eden Gates’i maskeli olduğu için kimse tanımadı. Anterhaber.com Bill Gates’in tatilini saniye saniye görüntüledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-10-2021 13:47:51 Tarih: 24-10-2021 11:55

Bill Gates üç ultra yat ile Bodrum’da. Saniye saniye görüntülendi

Dünyaca ünlü milyarder ve 148 milyar dolarlık serveti ile dünyanın en zengin üç kişisi arasında bulunan Microsoft'un kurucularından Bill Gates Bodrum’un Gölköy mahallesine geldiği tatilinde üç motor yat eşlik etti. Tatilini Güllük körfezi koylarında sürdüren Bill Gates  haftalık kirası 1 milyon 800 bin euro olan 106 metre uzunluğundaki Lana  ve dünyanın en büyük yatlarından biri olan 500 milyon dolar değerindeki Fly Fox yatı ile tatilini sürdürürken 30’a yakın korumasının bulunduğu Wayfinder isimli ultra motor yat da iki yata eşlik etti.

 

ÖNEMLİ NOT: FOTOĞRAFLAR ALINAMAZ VE KOPYA DAHİ OLSA KULLANILAMAZ

 

 

Sabah erken saatlerde 5 koruması ile karaya çıkan Bill Gates yaklaşık 80 dakika tenis oynadıktan sonra Lana isimli yata döndü. Kısa pantolon ve tişört ile dolaşan Gates'in spor çantasını kendisinin taşıdığı görüldü. Gates daha sonra bot ile Fly Fox isimli yata geçerek helikoptere bindi ve Güllük körfezi ile koylar üzerinde  yaklaşık 40 dakika kadar uçarak körfezin cennet koylarını havadan izledi.

Gates tatili sırasında Bodrum’daki tarihi ve antik ören yerlerini yakınları ile birlikte gezdi, Bir Türk rehberin eşlik ettiği Gates’i maske ve şapka takması nedeni ile bir çok insan yanlarından geçmesine rağmen tanımadı. Gates’in tatilini yaklaşık üç gün daha Muğla kıyılarında geçireceği belirtildi.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI