Bugun...



Bakan Ersoy: 20 Nisan’a kadar altyapı çalışmaları tamamlanıp asfaltlanacak

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde devam eden kanalizasyon çalışmalarında incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, çalışmaların 15 -20 Nisana kadar tamamlanıp, asfaltlama işlemlerinin başlayacağını belirterek “Kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarında sıkıntı yok, turizm sezonu öncesinde her yer normal haline dönecek, çalışmalar 2022 yılına kadar bitirilecek” diye konuştu.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-04-2021 11:40:35 Tarih: 04-04-2021 14:21

Bakan Ersoy: 20 Nisan’a kadar altyapı  çalışmaları tamamlanıp asfaltlanacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet  Nuri Ersoy kanalizasyon çalışmalarında kısa bir duraksama yaşanan Torba Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen ve ilçe yöneticilerinin de bulunduğu incelemede müteahhit firma yetkilileri ile görüşen Bakan Ersoy ardından anterhaber.com’a yaptığı açıklamada “Benim gördüğümü sizde görüyorsunuz, çalışmalarda bir sıkıntı yok, devam ediyor” sözlerini kullandı.

 

 

15- 20  NİSANDA ÇALIŞMALARI BİTİRİP ASFALTLAMA YAPACAĞIZ

 

Ersoy açıklamasının devamında ise  Bodrum’ un Torba, Yalı, Çiftlik, İçmeler ve Kızılağaç Mahalleleri’nde başlayan kanalizasyon çalışmaları ile ilgili olarak  “ Bodrum artık sezona girmek üzere. Bodrum’un artıma tesislerini ve kanalizasyon sistemlerini yapıyoruz. Onların da denetimini yaptık. Yerleşim noktalarında hedefimiz 15-20 Nisan tarihleri gibi oradan çıkmak. Yapıldığı kadarını yetiştirmek, üstlerini kapatıp asfaltlarını yapacağız. Sezon başlamadan önce tertemiz bir şekilde o bölgelerden çıkacağız. Yerleşimin olmadığı bölgelerde kanalizasyon çalışmalarına devam edeceğiz. Amacımız yıl sonunda, 2022 sezonuna başlamadan önce Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak tertemiz bütün arıtma sistemlerinin inşaatını bitirip sezona hazır bir şekilde açmak” diye konuştu.

 

 

OSMAN GÖKMEN: BAKANIMIZ İLE BODRUM7UN ÖNEMLİ VE CİDDİ SORULARINI KONUŞTUK, DESTEK İSTEDİK

 

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen ise Bakan Ersoy ile birlikte yapılan incelemelerin ardından yaptığı açıklamada “Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile Torba'da devam eden altyapı çalışmalarını inceledik. Bodrum'un altyapı sorununu büyük ölçüde bitirecek çalışmalar, hızla ilerliyor. Sayın Bakanımız çalışmaları çok yakından takip ediyor. Sayın Bakanımızla gün boyu süren çalışmalarımızda Bodrumumuzun önemli konularını da enine boyuna konuştuk. Sanayi Sitesi ve Stadyum altında olduğu düşünülen hipodromun gün yüzüne çıkarılmasından, turizm bölgelerinin imar planlarına, liman ve denizcilerimizi rahatlatacak çok önemli çalışmalardan Bodrum turizmine kadar çok geniş yelpazede fikir birliğine vardık. Sayın Bakanımızla birlikte ayrıca Yokuşbaşı'nda temel kazısı sırasında ortaya çıkan 2400 yıllık lahitinde açılışını gerçekleştirdik. Devletimizin  Bodrum'a çok önem verdiğini görmek, bizleri motive ediyor. Halkımız ve devletimizin el ele vermesiyle Bodrum gerçek kimliğini bulacak, sorunlar tarih olacak. Sayın Bakanımıza Bodrum'a verdiği önem ve çalışmaları titizlikle takip ettiği için çok teşekkür ederiz. Güzel günler Bodrumumuzun olacak” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI